af CJ Clouse på GREENBIZ
7. januar 2022
Tara Hemmer, Affaldshåndtering

Tara Hemmer, CSO for affaldshåndtering. Billede udlånt af Waste Management:

Tara Hemmer, Waste Management

I januar 2018, efter at have håndteret næsten halvdelen af ​​verdens genanvendelige affald i årtier, forbød Kina importen af ​​det meste af plast og papir, som andre lande, primært USA og Europa, havde sendt sin vej. Flytningen fik det globale genbrugsmarked til at gå i stå. Priserne steg voldsomt. Og mange amerikanske kommuner indskrænkede deres systemer eller skrabede dem alle sammen.

Det så ret dårligt ud, men USAs genbrugssystem døde ikke den alt for tidlige død nogle forudsagde. Faktisk blomstrer forretningen ifølge Tara Hemmer, chief sustainability officer for Waste Management. Det skyldes i høj grad, at en anden kraft har været på arbejde i løbet af de sidste par år. Presset på mærker fra forbrugere og politiske ledere for at reducere mængden af ​​emballageaffald, der sendes til lossepladser, forbrændingsanlæg og vandveje, har tvunget dem til at handle. Og det har skabt efterspørgsel efter genbrugsmaterialer, som ikke var der før.

Waste Management er Nordamerikas største genbrugsvirksomhed, der betjener mere end 20 millioner private, kommercielle, industrielle og kommunale kunder. Hemmer er dets første CSO, en rolle hun påtog sig tidligere på året efter næsten 23 år i virksomheden.

GreenBiz satte sig for nylig sammen med Hemmer for at tale om hendes nye rolle, Waste Managements investeringer i næste generations genbrugsteknologi, de fremskridt, industrien har gjort i løbet af de sidste par år, og efterspørgslen, der driver industrien fremad.

CJ Clouse: Hvordan opstod oprettelsen af ​​virksomhedens første CSO-stilling? Og hvorfor skete det nu?

Tara Hemmer: [præsident og administrerende direktør] Jim Fish kom til mig og sagde, “Dette er en rolle, som jeg tror, ​​vi har brug for, den er helt afgørende for, at vi kommer videre,” og han var meget bevidst omkring det. Han følte, at rollen var nødvendig for at gå ud over de traditionelle pligter og ansvar for en CSO, som har en tendens til at være mere fokuseret på en virksomheds interne bæredygtighedsbestræbelser. Og grunden til, at han besluttede at gå videre og oprette stillingen, var på grund af det vækstpotentiale, som vi begge ser for virksomheden på lang sigt. Vi ser virkelig bæredygtighed som nok den største vækstplatform for WM baseret på de eksterne tendenser, vi ser omkring cirkularitet og omkring dekarbonisering.

Clouse: Højre. Så for mange virksomheder er det mere en hovedpine: Hvordan håndterer vi dette? Hvordan reducerer vi spild og dekarboniserer? Men for affaldshåndtering er det en forretningsmulighed, ikke?

Hemmer: Absolut. Vi er den største udbyder af miljøløsninger i Nordamerika og har været det i årevis, og vi er i skæringspunktet mellem alle aspekter af cirkularitet, som kunderne har at gøre med. Vi håndterer enorme mængder af materialer dagligt, og vi forsøger at samarbejde med vores kunder for at finde de bedste boliger til de materialer, der er tilgængelige i dag, men også for at innovere og tænke anderledes om boliger til disse materialer i fremtiden. Vi har investeret omfattende i genbrugsinfrastruktur, i organisk infrastruktur, i vores naturgasindsamlingsflåde og i vedvarende naturgasanlæg på vores lossepladser.

Clouse: Jeg forstår, at genbrugsinfrastrukturen nok er din hovedprioritet for 2022, er det rigtigt?

Hemmer: Ja, det er rigtigt. I 2022 håber vi at investere over 200 millioner dollars i genbrugsinfrastruktur, og det bringer os til over 700 millioner dollars i investeringer siden 2018. Der vil være meget stor efterspørgsel efter genbrug som en service. Vi ser disse efterspørgselssignaler hos forbrugerproduktvirksomheder, og vi ser det på prissiden. Så den investering på $200 millioner handler i virkeligheden om, at vi bygger mere MRF [materials recovery facility]-infrastruktur på tværs af vores netværk. I de sidste to år har vi bygget faciliteter i Chicago, Salt Lake City, Raleigh og Sun Valley, og vi er ved at renovere MRF’er i Houston, Cleveland, Woodinville, Washington og Elkridge, Maryland.

I 2022 håber vi at investere over $200 millioner i genbrugsinfrastruktur, og det bringer os til over $700 millioner i investeringer siden 2018.

Disse nye og renoverede faciliteter omfatter ting som robotteknologi, intelligent sortering, volumetriske scannere og kameraer på indsamlingskøretøjer for at hjælpe os med at være meget mere effektive og give os mulighed for at tilføje kapacitet på disse steder. Så vi er i stand til at imødekomme efterspørgslen og forbedre kvaliteten af ​​de materialer, vi genererer fra disse faciliteter. Vi kigger på andre nøglemarkeder i hele landet og beslutter, hvor vi skal investere i ny MRF-infrastruktur, og hvor vi skal investere i opgradering af faciliteter. Vores mål her er virkelig i 2023 at have 95 procent af vores boliggenbrugsanlæg udstyret med denne næste generations teknologi.

Clouse: Udvider denne teknologi de typer materialer, som du kan genbruge, eller ville det blot øge mængden?

Hemmer: Begge dele, virkelig. For eksempel har vi nogle faciliteter, hvor ….

se resten på: greenbiz:  https://www.greenbiz.com/article/where-others-see-waste-waste-managements-new-cso-sees-opportunity