Træning i udvikling af bæredygtighed i virksomheden

 

“Kunderne er vilde med den

Investorerne kræver den

Medarbejderne bliver et endnu bedre team af den ….

… det er bæredygtighed vi snakker om.

 

 

 

Vi ved det jo godt: Den er på vej, men vi har travlt til hverdag og emnet er kæmpestort og uoverskueligt.

Man har lyst til at sige: – Gi mig da bare en håndbog, så skal jeg nok komme i gang! –

 

Denne håndbog har vi lavet.
Det er blevet til et online-seminar af 7 lektioner, der fører virksomheden hele vejen igennem til bæredygtighed, der duer til certificeringer.
Med erfaring fra 2 års konferencer om bæredygtighed til SMVer, har vi bedt de bedste specialister til at holde en lille times oplæg og har skruet et træningsforløb sammen, der få deres viden til at passe ind i en hver virksomhed.

Der er ikke ”bare” bæredygtighed der bliver resultatet, men den bæredygtighed, der passer lige præcis til virksomheden der gennemfører vores online-seminar i sit eget tempo.

Man tegner et abonnement eller køber hele seminaret og ved at investere ca. 3 timer ugentligt teamarbejde i jeres virksomhed kan man være klar på 4 måneder. Vi står til rådighed, hvis der mangler vejledning undervejs, men ellers kør det af sig selv.

tjek csr-i-praksis.dk for alle detaljer.

god fornøjelse!

 

Vores kunder siger:


-”Allerede efter de første lektioner fik vi mange nye ideer og vejledning til, hvordan man omsætter disse ideer til praksis.”

De grønne elektrikere: https://degroenneelektrikere.dk/baeredygtighed/

– “Vi anbefaler gerne online-seminaret til virksomheder, der vil komme videre med den grønne omstilling, og som har brug for inspiration og hjælp til at komme i gang. Csr-i-praksis oplyser og vejleder om bæredygtighed på en nem og praktisk orienteret måde.”

5stjernet tømrermester: https://toemrermester.com/baeredygtighed