hvordan har vi det selv med bæredygtigheden?

FNs bæredygtighedsmål på csr-i-praksis.dk
se mere

Kom i gang med bæredygtighed i virksomheden

Få overblik og praktisk vejledning
se merese priser

Abonnementer:

Basismodul

750,- kr.

(inkl. moms)

750,- kr. hver 2. uge, pro person

Basismodul

650,-kr.

(inkl. moms)

650,-kr. hver 2. uge, pro person ved 3 samtidige tilmeldinger

Basismodul

550,- kr.

(inkl. moms)

550,- kr. hver 2. uge, pro person ved 5 samtidige tilmeldinger

Indhold

7 lektioner – hver af dem byder på praktisk orienteret undervisning, øvelser og tillægsmateriale. Forløbet gør jer trin for trin til bæredygtige specialister i virksomheden. Materialet læres bedst i grupper.

Betalingen fungerer som abonnement: Der betales hver 14. dag for en ny lektion. Vi regner med en indlæringstid af ca. 2 uger per lektion – når I investerer ca. 2-3 timer hver uge. Forløb i et andet tempo kan aftales med os (info@csr-i-praksis.dk).

Abonnementet slutter selv efter sidste lektion. Materialet står også efter seminarets afslutning og abonnementets udløb til rådighed.

Har I brug for håndhold service undervejs, står vores undervisere og konsulenter til rådighed. Priser er ca. 2000 per time, men forhandles med den person i vælger – se på siden “Hvem er vi?”

Vi laver virtuelle møder undervejs, hvor deltagerne kan få gode råd og vi deler viden i nyhedsbrev og her på bloggen. Du kan fortsætte som medlem hos os til stærk nedsat abonnement, hvis du ønsker at blive i vores informations-forsyning.

Der er med afstand bedst at gennemføre seminaret i mindre grupper, derfor giver vi meget gerne rabat for samtidige tilmeldinger. Send en mail (info@csr-i-praksis.dk), så få I hver en personlig indgang.

Hvis I selv vil bestemme tempoet, kan alt undervisningen købes på en gang, se PRO-modulet her forneden:

 

 

Pro-modul

       Engangs betaling:

Min. 3 deltagere = 19.950,- i alt

Min. 10 deltager = 52.500,- i alt

Indhold

 PRO-modulen indeholder udover online-seminaret :

– Spørgetime med specialisterne – skrædersyet efter jeres behov.

– Virtuelle team-building øvelser  med fokus på fremtidssikring og bæredygtig  strategi-udvikling.

Pro-modulet tilpasser  det lærte ud fra virksomheders behov til de konkrete udfordringer. Derfor inkluderer vi sparring med vores specialister omkring aktuelle problemer. (Spørgetime med specialisterne.)

Derudover vil vi gerne være med til at fin-tune virksomhedens team til et kreativt problemløsnings-team. (Virtuelle øvelser til team-building )

Online-seminaret’s 7 lektioner købes i PRO-modulet på en gang. Det giver større fleksibilitet til at tilrettelægge forløbet efter jeres behov.

Hver af lektionerne kommer med undervisning, praktiske øvelser og tillægsmateriale. Forløbet gør virksomheden trin for trin mere bæredygtig, tiltrækker nye kunder og fremtidssikrer jeres arbejdsplads.

Forløbet kan gennemgås på 4 måneder med ca. 2-3 timers investering  hver uge.

 

 

bæredygtig

udvikling i

mindre

virksomheder

Erfarne specialister

Underviserne på seminaret er specialister i deres område.

Lektionerne fungerer som trædesten i en udvikling mod bedre bundlinje og mere bæredygtighed.

Praktisk værktøj

Vores undervisningsmateriale er sat specielt sammen med praksisrelateret træning, der fører til en bedre bundlinje og mere bæredygtighed i virksomheden.

Aktualitet

Vi bestræber os på at være så aktuelle som muligt med vores undervisningsmateriale. Derudover inddrager vi relevant materiale med erfaringer fra virksomheder.

Kontakt

kontakt:

CEO
ingrid wawra
info@
csr-i-praksis.dk

 

link til persondatapolitik